Lappuggla

Totte Lundgren on augusti 6, 2021

Jag och min gode vän Henrik åkte en sväng för att kika efter ugglor förra året. Denna gång hade vi tur att hitta denna skönhet sittandes på ett avkapat träd läng med vägkanten inne i skogen. Vi höll oss på bra avstånd, då vi inte vill störa djuren i sin naturliga miljö. Som tur är så har Henrik ett väldigt stort objektiv (150-500mm) som levererade en hel del fina bilder på denna vackra fågel åt honom. Jag själv som filmade mest hade ett 24-105mm på kameran, men lyckades ändå få en hyfsat okej bild som ni kan se som den utvalda bilden för artikeln , däremot är bilden grovt beskuren och således ganska brusig, men det underlättar att ha ett hus med 30mp när man beskär så pass hårt.

Bild 1

Bild 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka

Great Gray Owl

RF 24-105 F4, heavily cropped.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram